2022-11-09

NRCD vikavirtapistorasiat

NRCD vikavirtapistorasiat

NRCD-sarja

NRCD-sarjan tuotteet ovat pistorasioita joissa on elektroninen vikavirtasuojakytkin. Tuotteet ovat nopeita ja helppoja asentaa ja käyttää. Keskukseen ei tarvitse lisätä erillistä vikavirtasuojakytkintä. Pistorasiat ovat hyväksytty ketjuttamiseen eli pistorasian jälkeen asennetut pistorasiat ovat vikavirtasuojattuja NRCD pistorasian toimesta.

NRCD 24 ja NRCD 22 ovat 2-osaisen pistorasian ja tyypin A vikavirtasuojakytkimen yhdistelmä. NRCD 24 pistorasian kotelointiluokka on IP44 ja NRCD 22 pistorasian kotelointiluokka on IP21. FM-malli uppoasennukseen ja SM-malli pinta-asennukseen, jonka pinta-asennuskotelo sisältää valmiit ruuviliittimet kytkemistä varten. FM-malli voidaan asentaa pintaan käyttämällä NRCD 30 PK pinta-asennuskoteloa.

NRCD11 ja 12 on A-tyypin 30mA vikavirtasuojattuja pistorasioita (16A/250V) ja ne on hyväksytty ketjuttamiseen

NRCD11 (IP21) ja NRCD12 (IP44) soveltuvat uppoasennukseen, NRCD12 voidaan asentaa pintaan NRCD10PK pinta-asennusrasialla.

NRCD 14 on 1-osainen pistorasia ja tyypin A vikavirtasuojakytkimen yhdistelmä. FM-malli uppoasennukseen ja SM-malli pinta-asennukseen.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand