Meistä

Norwesco suojaa ja turvaa 

Norwesco – korkealaatuisia sähkötarvikkeita


Tuotteidemme avulla ihmiset voivat elää ja työskennellä turvallisemmassa ympäristössä. Valmistamme pääasiallisesti sähköturvallisuuteen liittyviä tuotteita ja tuotevalikoimaamme kuuluu turvakytkimiä, liesivahteja ja vikavirtasuojallisia tuotteita sekä ajastimia, piharasioita ja kytkimiä.


Norwesco on jo yli 80 vuoden ajan kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut älykkäitä ratkaisuja sähköurakoitsijoille ja loppukäyttäjille. Teemme työtämme lähellä asiakkaita ja valmistamme tuotteet omassa tuotantolaitoksessamme, joten voimme nopeasti ja helposti kehittää uusia markkinoiden vaatimia ratkaisuja. Tuotekehityksessä olemme aina pitäneet tärkeänä sekä käytännöllisyyttä että muotoilua, minkä ansiosta tuotteemme soveltuvat hyvin erilaisiin ympäristöihin.


Tuotteemme valmistetaan Öregrundissa, Ruotsissa. Kokenut ja osaava tiimimme kokoaa käsin, tarkastaa ja koestaa tuotteet. Tämä takaa sen, että valmistamamme tuotteet ovat laadukkaita ja luotettavia. Tuotteemme testataan myös riippumattomien testauslaitosten toimesta. 

Oma tuotekehitys sekä ammattitaitoinen henkilöstö takaavat aina tarvittavan tuotetuen sekä vastaukset tuotteisiin liittyviin kysymyksiinne. Koko tuotantoketjun hallinnan ansiosta voimme taata myös nopeat toimitukset. Valmistamme joka vuosi noin 400 000 tuotetta, joiden myynti tapahtuu sähkötukkuliikkeiden kautta. Norwesco on ruotsalainen yritys, jonka omistaa Lagercrantz Group.

 

Työskentele meillä

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand