SA-sarja

SA-sarja

EC 60947-2 standardin täyttäviä koteloituja kuormankytkimiä/erottimia käytettäväksi myös turvakytkiminä missä niin vaaditaan. Määräysten mukaan turvakytkintä käytetään, jotta voidaan turvallisesti erottaa laite verkosta ja estää tahaton päällekytkentä mekaanisten ja sähkötöiden aikana. Jos turvakytkintä käytetään vain laitteen erottamiseksi verkosta, pitää lisäksi käyttää erillistä kuormankytkintä laitteen päälle ja pois kytkentään. IEC 60947-2 standardin mukaisia kuormankytkimiä/erottimia voidaan käyttää sekä turvakytkiminä ja erillisinä kytkiminä laitteiden päälle ja pois kytkentään.

PC muovi on erityisen kestävä kylmissä ja kuumissa olosuhteissa. PC muovi kestää myös hyvin ulkona auringon UV-säteilyä. PC muovi kestää mietoja happoja, alifaattisia hiilivetyjä, parafiineja ja alkoholia (ilman metanolia).

PC muovi ei kestä hyvin öljyjä, rasvoja tai liuottimia. PC muovia ei tule altistaa kuumalle vedelle +60oC  pitkän ajan. Siksi suosittelemme käytettäväksi metallikoteloituja turvakytkimiä esimerkiksi suurkeittiöissä.

SA-sarjassa on käytettävä kuparikaapelia johdotukseen.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand