LiesiTurvat

LiesiTurvat

Päälle unohtunut liesi on yleisin sähköpalokuoleman aiheuttaja. Palon syynä on usein huolimat-tomuus. LiesiTurvaa suositellaankin iäkkäille ja muistisairaille ihmisille, mutta myös lapsiperheissä LiesiTurva tuo lisäturvaa, erityisesti lasten ollessa yksin kotona.Norwescon tunnetut LiesiTurvat toimitetaan täydellisinä tuotteina, joissa on kaikki toimivan ratkaisun aikaansaamiseksi.

LiesiTurvia on valittavana kaksi eri versiota:

LiesiTurva LTS-sarja

LiesiTurva koostuu kytkentäyksiköstä, turva-ajastimesta ja LämpöVahdista. LiesiTurva aktivoidaan painamalla ajastimen nappia. Käyttäjä näkee ajastimesta koko ajan jäljellä olevan käyttöajan ja voi käytön aikana tarvittaessa lisätä käyttöaikaa. LTS-sarjan LiesiTurva on helppo käyttää ja asentaa kun sitä ei tarvitse ohjelmoida. 

LiesiTurva LTMS-sarja

LiesiTurva koostuu kytkentäyksiköstä, turva-ajastimesta ja LämpöVahdista. LiesiTurva aktivoituu automaattisesti kun liesi käynnistetään. Käyttäjä näkee ajastimesta koko ajan jäljellä olevan käyttöajan ja voi käytön aikana tarvittaessa lisätä käyttöaikaa. LTMS-sarjan LiesiTurva on helppo käyttää ja asentaa kun sitä ei tarvitse ohjelmoida.

Kun käytetään liettä johon on asennettu LiesiTurva on tärkeää muistaa että käytetään kattilaa/paistinpannua joka peittää koko lieden levyn. Lieden levy on niin kuuma että se ilman kattilaa tai paistinpannua aiheuttaa lämpöhälytyksen ja LiesiTurva katkaisee hälytyksen sattuessa liedestä jännitteen.

   

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand