Kiinnitystarvikkeet

Yksi- ja kaksijalkaiset Letti-kiinnikket

Norwesco tarjoaa laajan valikoiman kiinnitystarvikkeita sisä- ja ulkokäyttöön. Tuotteemme sopivat erinomaisesti erityyppisille ja kokoisille kaapeleille ja soveltuvat hyvin erilaisiin alustoihin, kuten puuhun, betoniin ja kevytbetoniin, kipsiin ja tiileen. Riippumatta siitä oletko tekemässä sähköasennuksia teollisuuslaitokseen, omakotitaloon tai liikekiinteistöön, meiltä löydät aina laadukkaan valikoiman kiinnitystarvikkeita. Tuotteitamme ovat

  • Letti kaapelikiinnikkeitä, metallikiinnikkeitä, kiinnikkeitä kipsilevyasennuksiin kaapeleiden ja putkien tyylikkääseen ja turvalliseen kiinnitykseen. Letti kiinnikkeitä soveltuvat useimpiin ympäristöihin.
  • Letti muovitulppa betonille, tiilelle, kipsille ja vastaaville alustoille.
  • Letti MUR-kiinnikkeillä kiinnität kaapelin tai putken luotettavasti betoniin tai tiileen. MUR-kiinnikkeellä teet luotettavan ja nopean asennuksen. MUR-kiinnike on sähkösinkitty kiinnike laajenevalla ankkurilla

Kiinnitystarvikkeita joilla teet tyylikkäitä ja yhtenäisiä asennuksia

Haluatko tietyn väriset kiinnikkeitä ja asennustarvikkeita siistin ja yhtenäisen vaikutelman saamiseksi? Meillä on kiinnikkeitä eri väreissä, jotka sopivat perusmateriaaliisi. Meillä on kaapelikiinnikkeitä mustana, punamulta värisenä, valkoisena ja ruskeana. Metallista valmistetut kiinnikkeet ovat ajan myötä kestävämpiä kuin muoviset. Kiinnikkeemme asennetaan vasaralla tai asennustyökaluilla kiinnikkeen pinnoitetta vahingoittamatta. Värilliset kiinnikkeet ovat pinnoitettu erityisellä muovipinnoitteella joka kestää pitkään sekä sisällä että ulkona. Teemme yhteistyötä Kajote Oy:n kanssa joka valmista kaapeleita samoissa RAL-väreissä kuin meidän asennustarvikkeissa, turvakytkimissä ja kiinnikkeissä.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand