Pistorasiat, kytkimet ja jakorasiat

Pistorasiat, kytkimet, jakorasiat ja asennustarvikkeita

Norwescolta valmistaa korkealaatuisia valikoiman asennustarvikkeita saähköasennuksiin. Täältä löydät:

  • Pistorasioita, kytkimiä ja jakorasioita
  • Levyseinä-, palonkestävät-, ilmatiiviit- ja ääntä eristäviä kojerasioita
  • Pistotulppia ja jatkopistorasia ammattikäyttöön

 

Tutustu laajaan AquaBest asennuskalustevalikoimaamme

Meillä on laaja valikoima asennuskalusteita pinta-asennukseen roiskevesitiiviinä. AquaBest-sarjamme pistorasiat, kytkimet ja jakorasiat ovat valmistettu halogeenivapaasta itsesammuvasta muovista jotka täyttävät UL 94 vaatimukset. Pistorasioiden ja kytkimien kotelointiluokka on IP44 ja jakorasioiden IP65. Tämä tarkoittaa että ne ovat tiiviitä lastuja, pölyä ja kosteutta vastaan. AquaBest tuotteita valmistetan neljässä eri värissä: valkoinen, musta, punamulta ja tumman harmaa.

 

Kojerasioita turvalliseen asennukseen

Kojerasioita käytetään asennuskalusteiden asentamiseen. Usein kojerasioita käytetään myös haaroittamiseen ja kojerasioihin tarvitaan usein myös elektroniikka laitteiden, kuten himmentimien tai erilaisten releiden kätkemiseen. Valikoimassamme on levyseinäkojerasioita erilaisiin tarpeisiin: palonkestäviä kojerasioita, kojerasioita elektronisille laitteille, ääntä eristäviä kojerasioita ja ilmatiiviitä kojerasioita. Lisäksi valikoimassa on jakorasioita pinta-asennukseen useassa eri värissä sekä erilaisia tiivisteitä.

 

Jatkopistorasia ja pistotulpat

Power pistotulpat ja jatkopistorasia ovat kestäviä ja laadukkaita tuotteita, vaativille olosuhteille. Elamidista valmistetut tuotteet kestävät käyttöä monta vuotta. Kestävät elamidista valmistetut tuotteet ovat valmistettu ja suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin. Tuotteita on sekä kotelointiluokissa IP44 ja IP54.

 

Ota yhteyttä Norwescoon kun tarvitset sähköasennustarvikkeita

Kun tarvitset pistorasioita, levyseinäkojerasioita erilaisiin tilanteisiin tai kytkimiä Norwescolla on korkealaatuisia tuotteita. Onko sinulla kysymyksiä tuotteistamme? Älä epäröi olla meihin yhteydessä.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand